Rødhette og Ulven


Lytt til podcast

Klikk her for å gå til episoden

Det var en gang en liten jente som skulle være snill og ta med en kurv med gode saker til bestemoren sin, ikledd sin nydelige røde hette. For å komme dit måtte hun gå gjennom skogen, og i skogen bodde en farlig, sulten ulv!

Vi skal alle passe oss for å kritisere andre foreldre. Det er umulig å si hvilken ugagnskråke som skjuler seg bak det muntre smilet vi får se — vi bekjente, vi ett-treff-i-måneden-ene, vi som møter ungen på butikken eller lekeplassen — kanskje ser ungen ut som en engel foran oss, mens han på hjemmefronten stikker mobiltelefoner ned i brødristeren, lugger collien med krølltang og vekker mamma med en vannpistol fylt i doskåla.

…Men likevel… 

Likevel er det kanskje litt i overkant brutalt å sende et barn alene gjennom en mørk skog fylt med snakkende rovdyr, bærende på en kurv velduftende lokkemat — eller ulveagn — ikledd varselsfarger, anti-kamuflasje, fargesignal som sier at middagen er servert! Det er klart at Adam’s Matkasse ikke enda hadde kommet til distriktet, men en annen løsning må det ha vært mulig å finne for å fôre farmor.

Kos dere med eventyr!

Tusen takk til alle lytterne våre! Om du vil støtte Snipp Snapp Snute, kan du gjøre det ved å gi oss 5 stjerner på Apple Podcasts, følge oss på Spotify eller snakke om oss på sosiale medier med #snippsnappsnute!

Ta gjerne kontakt med oss for å få lest opp ditt favoritteventyr, på facebook.com/snippsnappsnute.pod,

instagram.com/snippsnappsnute.pod

eller på mail, snippsnappsnute.pod@gmail.com.

-Snutene!


Mer informasjon om Snipp Snapp Snute podcast

Flere podcaster fra

Lik pCast.no på Facebook