Vi redesigner siden i disse dager, så noen av funksjonene kan se rare ut. Hold ut, vi er snart ferdige :)

Podtrettet Ep. 4 – Deniz Bardakci


Lytt til podcast

Klikk her for å gå til episoden

Deniz Bardakci (36) er definitivt av den sorten mennesker som setter varige spor hos de han møter. Kurderen har klart kunststykket å etablere et spisested som etter tre års drift har blitt kåret til landets beste veikro.
Trattoria Capri i Varangerbotn, Nesseby har senere blitt etterfulgt av Trattoria Parma i Tana. Det siste tilskuddet på, det så langt neppe utvokste treet av kulinariske utskeielser, er Trattoria Grande i Kirkenes, Sør-Varanger.
25 ansatte i et lite konsern som per i dag omsetter for omtrent det samme i årlige millioner av kroner, er en ingrediens som i sum utgjør fragmenter av Deniz sine drømmer.
I podkasten forteller en åpenhjertig Bardakci blant annet om møtet med faren. Det kom i stand først da den vandrende latterbomben var 10 år gammel.

Flere podcaster fra

Lik pCast.no på Facebook