Vi redesigner siden i disse dager, så noen av funksjonene kan se rare ut. Hold ut, vi er snart ferdige :)

Nå kan du lage bedriftsprofil på Snapcat


Lytt til podcast

Klikk her for å gå til episoden

Den 20. mai 2021 kunne Snapchat endelig lansere bedriftsprofiler til alle bedrifter! Før var det kun mulig å «bli venn» med følgere på Snap, og bare noen få utvalgte kunne pryde stories-feeden organisk. Nå kan alle bedrifter opprette en bedriftsprofil gjennom menyvalget «public profile», etter å ha opprettet en business-konto på https://forbusiness.snapchat.com.

Momentum er nå. Snapchat har mange brukere som konsumerer innhold, men foreløpig ganske få innholdsprodusenter i nærområdet. Det betyr at man potensielt kan nå veldig langt organisk med innholdet som publiseres!

Hør mer om mulighetene i denne podcast-episoden.

Falk Media har opprettet en bedriftsprofil, og kommet i gang med både linser og høydepunkter allerede. Følg oss via URL-adressen https://falk.media/snapchat eller søk opp «Falk Media» i Snapchat-appen.

Ønsker du å lære mer om synlighet på Snapchat, TikTok, Instagram og Facebook, sjekk Kampanje.com sitt kurs her: https://kampanje.com/branded-stories/kampanje-event/tiktok-instagram-facebook-og-snapchat–hva-ma-du-kunne-for-a-lykkes 


Mer informasjon om Helt på nett podcast

Flere podcaster fra

Lik pCast.no på Facebook