Hyttekake


Lytt til podcast

Klikk her for å gå til episoden

Det skal være enkelt når vi er på hytta,
og da er denne varianten av en kake helt perfekt.

Her lager du røren ferdig hjemme,
har på sprøytepose og tar den med på reisen.
Kan oppbevares i kjøleskap minst 5 dager.

Jeg laget og vaniljekrem som jeg hadde på en annen sprøytepose,
oppskriften her delte jeg i to,
en pose vaniljekrem med på hytta,
og en pose vaniljekrem i fryseboksen, til en annen gang.
(Vaniljekrem i frysen på sprøytepose er helt genialt!)

Hos naboen stjal jeg to stilker rabarbra,
og da hadde jeg alt jeg behøvde for å lage en helt nydelig kake på hytta.
Uten styr og oppvask.

Film med fremgangsmåte ligger på Instagram eller facebookside: Min Matgale Verden

Oppskrift på muffinsrøren
(Som kan brukes til alle slags kaker)
Og som stammer fra Jordberpikene finner du her:

Oppskrift på muffins/kake-røre

Og vaniljekremen:

Oppskrift på vaniljekrem


Mer informasjon om Min matgale verden podcast

Flere podcaster fra

Lik pCast.no på Facebook