Fatlagring – dette skjer med vinen og slik smaker det


Lytt til podcast

Klikk her for å gå til episoden

Hva er vitsen med å legge vinen i fat av eik når det er både dyrt og arbeidskrevende?

Bli med i et dypdykk i eikefatet.

Anne, Håkon og Anders går mer eller mindre systematisk gjennom hvordan et fat blir til, hvilke valg vinmakeren har og hvorfor han velger å la vinen ligge på fatet.

Er det noen viner som ikke passer til å fatlagres?

Vinmonopolets eksperter, Anne Enggrav, Tom Tyrihjell og Anders RoÃ¥s Stueland, gir deg rÃ¥d og tips om mat og drikke, øl og vin – og mye mer.

Takk til alle som abonnerer og kommenterer på Vinmonopolets podcast! Gi oss noen stjerner i iTunes hvis du liker det du hører, og skriv gjerne hva du liker med podcasten.


Mer informasjon om Vinmonopolets podcast

Flere podcaster fra

Lik pCast.no på Facebook