#117 – Spørsmål og svar i spiritualitet


Lytt til podcast

Klikk her for å gå til episoden

I denne episoden vil vi, etter beste evne, svare på ulike spørsmål som har blitt sendt inn av lytterne.  

Episoden tar for seg følgende spørsmål:  

1. Kan man stole på duppedingser som REMpod og lignede som blant er brukt på spøkelsesjegerne?

2. Kan dere i podcasten si noe om det å synde, for eksempel sex utenfor ekteskap og om det er negativt for vår utvikling? Er dette nødvendig for å leve eller skaffer man seg nye erfaringer for å utvikle oss?

3. Når man i utgangspunktet er styrt av frykt og har angst kan man da få beskjeder som er basert på den frykten og ikke en direkte «åndelig» beskjed?

4. Jeg satt å hørte på episode #38 der dere snakker om sjelen, døden og walk-ins. Det skjer jo at noen, etter å ha vært utsatt for en ulykke, våkner med hukommelsetap og kjenner ikke igjen hverken ektefelle, foreldre, barn eller venner. De har ingen minner fra livet før ulykken.Kan dette være en walk-in-sjel som ikke har tatt over erfarte minner den sjelen som har gått videre?

5. Dere snakker ofte om det å komme opp i frekvens og endre bevissthet. Å leve ut fra hjertet. Men kunne dere ha snakket litt om hvordan den oppvåkningen fungerer, om hvordan denne reisen vil være for oss mennesker?

—-
Har du sjekket ut vår nye tjeneste Medlemsportalen for spirituelt interesserte mennesker? – https://andogvitenskap.no/medlemsportal/   

Mer informasjon om denne podkasten samt Medlemsportalen, Lysspråket, informasjon om Universets Lover og mer finner du på vår nettside Ånd & Vitenskap – https://andogvitenskap.no 


Mer informasjon om Ånd & Vitenskap podcast

Flere podcaster fra

Lik pCast.no på Facebook