Episode 278 – Sommerspesial: It’s complicated med Randi Zuckerberg


Lytt til podcast

Klikk her for å gå til episoden

Randi Zuckerberg, søsteren til Mark Zuckerberg, holdt et fantastisk foredrag under Oslo Business Forum, som ble arrangert på The Qube utenfor Oslo, 10. april. Fikk du det ikke med deg, kan du høre det i sin helhet nå.

Randi Zuckerberg er mye mer enn bare søsteren til Mark Zuckerberg, grunnleggeren av Facebook. Før hun var direktør for markedsutvikling og talsperson for Facebook, jobbet hun to år i Ogilvy & Mather og deltok som paneldeltager på Forbes on Fox.

I løpet av sin periode i Facebook, var det Randi som kom opp med ideen om Facebook Live, som blant annet førte til at daværende amerikansk president, Barack Obama, tok kontakt, og ba om å komme på «showet» – for å nå ut til det amerikanske folk.

Randi ble rangert som en av «50 Digital Power Players» i 2010 av The Hollywood Reporter. I 2011 forlot hun Facebook og startet opp sitt eget sosiale medier-selskap, Zuckerberg Media, og har siden den gang produsert programmer og digitalt innhold for The Clinton Global Initiative, Cirque du Soleil, FN og Condé Nast.

Under Oslo Business Forum på The Qube utenfor Oslo, holdt hun et fantastisk inspirerende foredrag, full av humor, selvironi, men også sterke historier om det å være entreprenør og ikke minst kvinne i en ellers mannsdominerende teknologibransje.

MediaPuls var tilstede, og var så heldige at vi fikk lov til å publisere foredraget hennes i sin helhet.


Mer informasjon om MediaPuls podcast

Flere podcaster fra

Lik pCast.no på Facebook