Episode 230 – OL-festen er i gang, men TV Norge og Discovery er langt utenfor pallen


Lytt til podcast

Klikk her for å gå til episoden

Hvis du lurer på hvor dårlig TV-app det er mulig å lage, så må du teste Eurosport Player. Motemagasinet Elle slår et slag for at kvinner skal bli mer teknologi-interessert og Get har «endelig» dukket opp på Facebook.

Altfor få kvinner jobber med IT og teknologi. Det vil Elle gjøre noe med

Motemagasinet Elle inviterte kvinner til en spennende, inspirerende, lærerik og eksklusiv teknologi-konferanse for å få flere kvinner til å interessere seg for teknologi og IT. Det er et svært gledelig initiativ.

Discovery og TV Norge gjør sitt beste for å ødelegge OL-festen

Eurosport og TV Norge sin OL-dekning preges av uhorvelig mye reklame, kleine overganger, produktplasseringer og en elendig brukeropplevelse på en helt hysterisk dårlig app. Den er så dårlig at Medietilsynet bør vurdere å gi bøter.

Sosiale medier siden sist:

  • Halvparten har forlatt Instant Articles
  • Facebook i strupen på YouTube
  • YouTube tar (et slags) ansvar for innholdet
  • Get har endelig dukket opp på Facebook – etter kun 10 år i “tenkeboksen”

Takk for at du lytter på MediaPuls.

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.


Mer informasjon om MediaPuls podcast

Flere podcaster fra

Lik pCast.no på Facebook